Fin’Snack o smaku kwaśnej śmietany z twarogiem

Składniki:

  • 300 g twarogu
  • 100 g kwaśnej śmietany 18%
  • pęczek kolendry
  • 1 pęczek rzodkiewek
  • 3 łyżki octu winnego
  • 1 łyżka cukru
  • 1 opakowanie Fin’Snack o smaku kwaśnej śmietany
No Reviews

Przygotowanie

1.

Rzodkiewki pokroić w plasterki i zamarynować w occie i cukrze przez około 10 minut.

Mark as complete
2.

Twaróg wymieszać z posiekaną kolendrą oraz śmietaną.

Mark as complete
3.

Rzodkiewki ułożyć na twarogu.

Mark as complete
4.

Podawać z Fin’Snackami.

Mark as complete

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user easymealstheme6.