KOKTAJL JAGODOWY Z PŁATKAMI RYŻOWYMI

Składniki (2 porcje)

  • 1/2 szklanki Płatków Ryżowych Kupiec
  • 1 szklanka mleka roślinnego (np. migdałowego, kokosowego lub owsianego)
  • 1 szklanka jagód (świeżych lub mrożonych)
  • 1 banan
  • 1/2 szklanki wody
No Reviews

Przygotowanie

1.

W rondelku zagotuj mleko roślinne.

Mark as complete
2.

Dodaj płatki ryżowe i gotuj na małym ogniu przez ok. 5 minut, aż wchłoną płyn i będą miękkie. Odstaw do przestygnięcia.

Mark as complete
3.

W kielichu blendera umieść ugotowane płatki ryżowe, jagody, banana i wodę.

Mark as complete
4.

Blenduj do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli koktajl jest zbyt gęsty, dolej trochę wody.

Mark as complete
5.

Przelej do szklanek i od razu podawaj.

Mark as complete

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user easymealstheme6.