Tabbouleh z ogórkiem, pomidorem i dzikim ryżem

Ilość porcji: 2

Czas przygotowania: 35 minut

Składniki:

  • 100 g dzikiego ryżu KUPIEC
  • 2 pomidory
  • 1 ogórek szklarniowy
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 1 pęczek mięty
  • 3 łyżki oliwy
  • sól i pieprz
No Reviews

Przygotowanie

1.

Ryż gotujemy według wskazówek na opakowaniu (30 min)

Mark as complete
2.

Z pomidorów i ogórka wycinamy gniazda nasienne, kroimy w drobną kostkę. Pietruszkę i miętę drobno siekamy

Mark as complete
3.

Ugotowany ryż studzimy i łączymy razem z pomidorem, ogórkiem, pietruszką, miętą

Mark as complete
4.

Doprawiamy solą, pieprzem i oliwą

Mark as complete
5.

Mieszamy do połączenia składników

Mark as complete

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user easymealstheme6.