Wytrawna pieczona owsianka ze szczypiorkiem, pomidorkami, cukinią i fetą

Ilość porcji: 4

Czas przygotowania: 45 minut

Składniki:

  • 150 g płatków orkiszowych Kupiec
  • 250 ml mleka
  • 3 jajka
  • 1 łyżka masła
  • 150 g cukinii 
  • 150 g pomidorków koktajlowych
  • 30 g szczypiorku
  • 100 g fety
  • pieprz, sól
  • garść świeżego tymianku
No Reviews

Przygotowanie

1.

Jajka roztrzepujemy, dodajemy mleko i pokruszoną fetę.

Mark as complete
2.

Łączymy z płatkami

Mark as complete
3.

Pomidorki kroimy na pół, cukinię w centymetrową kostkę, dodajemy posiekany szczypiorek razem z dymką i mieszamy

Mark as complete
4.

Doprawiamy pieprzem i szczyptą soli i listkami tymianku

Mark as complete
5.

Zapiekamy 30 minut w 180*C

Mark as complete

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user easymealstheme6.