Anatomia zdrowego...

Przepisy

10.12.2018

Kutia z kaszy pęczak

Szukacie ciekawego przepisu na kutię? Spróbujcie naszej kutii z kaszy pęczak.

Sposób przygotowania:

  1. Pęczak ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.
  2. Mak opłucz, sparz, odsącz i zmiel w maszynce z gęstym sitkiem.
  3. Następnie połącz go z pęczakiem oraz z rozpuszczonym i podgrzanym miodem i aromatem migdałowym.
  4. Dodaj rodzynki, posiekane migdały i orzechy włoskie.
  5. Wymieszaj wszystko i wstaw na kilka godzin do lodówki.
  6. Do kaszy pęczak możesz dodać ulubione bakalie.

SMACZNEGO!

BARSZCZ Z FASOLĄ I GRZYBAMIKARP FASZEROWANY PĘCZAKIEM Z GRZYBAMI


Produkty

Kasza jęczmienna pęczak

Kasza jęczmienna pęczak

KUP

Brak Odpowiedzi do "Kutia z kaszy pęczak..."

Skomentuj:

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *