Anatomia zdrowego...

Przepisy

19.07.2019

Sałatka z bobem, roszponką, truskawkami, serem halloumi i dipem miętowym

Bob, mięta i truskawki? Nie bój się eksperymentować i spróbuj naszego przepisu na pyszny sezonowy lunch!

Przygotowanie:

  1. Mix kasz ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
  2. Bób gotuj przez 7-8 minut we wrzątku ze szczyptą soli i pieprzu.
  3. Przelej bób przez lodowatą wodę i obierz.
  4. Ser pokrój w cienkie plastry i grilluj do zarumienienia, po 2 minuty z każdej strony na suchej, rozgrzanej patelni grillowej.
  5. Mix kasz wymieszaj z roszponką, bobem i truskawkami pokrojonymi w plasterki i polewamy dipem.

Smacznego!

Grillowany pstrąg z lekką sałatką z pomidorów i ogórków małosolnych i mixem ryżu i kaszLunch mix z kaszą gryczaną, grillowanymi boczniakami i salsą pomidorową


Produkty

Lunch Mix kasza jęczmienna

Lunch Mix kasza jęczmienna

KUP

Brak Odpowiedzi do "Sałatka z bobem, roszp..."

Skomentuj:

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *