Anatomia zdrowego...

Przepisy

18.06.2019

ZUPA KREM ZE SZPARAGÓW I DZIKI RYŻ

Zupa krem ze szparagów? Zobacz nasz prosty i zdrowy przepis na kremową zup z pysznymi szparagami.

Sposób przygotowania

  1. Ugotuj ryż według przepisu umieszczonego na opakowaniu.
  2. Przygotuj szparagi: umyj je, oderwij zdrewniałe końcówki, pozostałą część drobno posiekaj.
  3. Na maśle z oliwą podsmaż czosnek z cebulą. Następnie dodaj szparagi i bulion.
  4. Całość gotuj, aż szparagi nabiorą miękkości.
  5.  Dodaj śmietanę kremówkę oraz pokruszony ser.
  6.  Ponownie gotuj, aż do rozpuszczenia się sera.
  7.  Użyj miksera lub blendera, by otrzymać gładką masę.
  8. Do smaku dopraw solą i pieprzem.
  9.  Gotową zupę podawaj z przygotowanym wcześniej ryżem.
GRISOTTO Z ZIELONYMI SZPARAGAMI I ORZECHAMI WŁOSKIMICUKINIE FASZEROWANE KASZĄ PERŁOWĄ


Produkty

Ryż dziki (kartonik) 2x100g

Ryż dziki (kartonik) 2x100g

KUP

Brak Odpowiedzi do "ZUPA KREM ZE SZPARAGÓW..."

Skomentuj:

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *