Poczuj smak tropików w każdej chrupiącej przekąsce! Wafle ryżowe z polewą jogurtową o smaku mango to idealne połączenie lekkiej, chrupiącej przyjemności i orzeźwiającego, egzotycznego smaku. Doskonała propozycja na szybką przekąskę, która zaspokoi Twoje pragnienie czegoś pysznego i naturalnego. Idealne na każdą porę dnia!
Składniki: polewa jogurtowa 53% [cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z pestki palmy, palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku (z mleka) 8,2%, emulgator (lecytyna (z soi)), żywność barwiąca (olej z papryki), aromat], ryż brązowy 28%, ryż biały 19%.
Zachwyć się wyjątkowym smakiem wafli ryżowych z polewą jogurtową – idealną przekąską dla każdego, kto szuka połączenia tradycyjnego jogurtu i przyjemności! Chrupiące wafle pokryte jogurtową polewą to doskonały wybór na szybką i lekką przekąskę. Naturalne składniki, bez sztucznych dodatków – to prawdziwa przyjemność bez wyrzutów sumienia! Spróbuj już teraz i przekonaj się, jak smakuje przyjemność!
Składniki: polewa jogurtowa (53%)[cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z pestki palmy, palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku (z mleka) 8,2%, emulgator (lecytyny z (soi))], ryż brązowy (28%), ryż biały 19%
Odkryj wyjątkowy smak naszych wafli ryżowych z polewą jogurtową o smaku owoców leśnych! Idealna przekąska na każdą chwilę – chrupiąca i delikatna, przeniesie Cię w nowy wymiar słodkości. Połączenie lekkich wafli ryżowych z aksamitną jogurtową polewą to doskonały sposób na relaks.
Składniki: polewa jogurtowa 53% [cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z pestki palmy, palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku (z mleka) 9,3%, emulgator (lecytyna (z soi)), żywność barwiąca (marchew, hibiskus), aromat], ryż brązowy 28%, ryż biały 19%.
Marka FITOS to nowość w portfolio firmy Kupiec – Ekstra chrupkie wafle smakowe w wygodnym opakowaniu z klipsem. Wafle kukurydziane w wersji ostrej – Chilli – to propozycja dla osób, które nie boją się wyzwań smakowych. Innowacyjna technologia produkcji wafli FITOS sprawia, że po ich spożyciu na palcach nie zostaje tłusta posypka. Dzięki temu, nasze dłonie są czyste a my możemy swobodnie grać na konsoli, komputerze, czy oglądać TV bez brudzenia przedmiotów wokół nas. FITOS to wyrazistość smaku przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, doskonała alternatywa dla konwencjonalnych i kalorycznych chipsów i chrupek. Doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej (Certyfikat Przekreślonego Kłosa) oraz wegetariańskiej (Certyfikat V-label Vegetarian).
Marka FITOS to nowość w portfolio firmy Kupiec – Ekstra chrupkie wafle smakowe w wygodnym opakowaniu z klipsem. Wafle kukurydziane – Śmietana & Cebula – są idealne dla łagodnego podniebienia. Innowacyjna technologia produkcji wafli FITOS sprawia, że po ich spożyciu na palcach nie zostaje tłusta posypka. Dzięki temu, nasze dłonie są czyste a my możemy swobodnie grać na konsoli, komputerze, czy oglądać TV bez brudzenia przedmiotów wokół nas. FITOS to wyrazistość smaku przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, doskonała alternatywa dla konwencjonalnych i kalorycznych chipsów i chrupek. Doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej (Certyfikat Przekreślonego Kłosa) oraz wegetariańskiej (Certyfikat V-label Vegetarian).
Marka FITOS to nowość w portfolio firmy Kupiec – Ekstra chrupkie wafle smakowe w wygodnym opakowaniu z klipsem. Wafle kukurydziano-ryżowe w wersji słodkiej – Toffi – pozwolą powrócić do smaków dzieciństwa. Innowacyjna technologia produkcji wafli FITOS sprawia, że po ich spożyciu na palcach nie zostaje tłusta posypka. Dzięki temu, nasze dłonie są czyste a my możemy swobodnie grać na konsoli, komputerze, czy oglądać TV bez brudzenia przedmiotów wokół nas. FITOS to wyrazistość smaku przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, doskonała alternatywa dla konwencjonalnych i kalorycznych chipsów i chrupek. Doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej (Certyfikat Przekreślonego Kłosa) oraz wegańskiej (Certyfikat V-label Vegan).
Czarnuszka nadaje waflom niepowtarzalnego, nieco orientalnego smaku. Dzięki temu wafle dobrze komponują się z tradycyjną szynką i serem, ale również z hummusem i świeżymi warzywami. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle naturalne, wypiekane z ziaren brązowego ryżu to klasyka wśród wafli ryżowych. Idealne dla osób, które poprzez eksperymenty w kuchni, lubią nadać swoim daniom ciekawy smak. Są doskonałe na lekkie śniadanie, jako dodatek do sałatek, ale również w formie słodkich deserów. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle ryżowe z solą to lekki zamiennik tradycyjnego pieczywa. Lekko słonawy posmak warto równoważyć świeżymi warzywami bogatymi w potas (np. pomidorem), twarożkiem ze świeżymi kiełkami czy delikatną pastą kanapkową na bazie kaszy jaglanej i suszonych pomidorów. Można też przygotować popcorn rozkruszając wafla na mniejsze części.
Wafle ryżowe ze słonecznikiem warto podawać z produktami bogatymi w kwasy omega-3 np. rybą, orzechami włoskimi czy pastą z olejem lnianym. Dzięki temu uzyskać można idealne proporcje pomiędzy kwasami omega-3 i omega-6, co jest niezwykle ważne dla zdrowia. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle ryżowe z dodatkiem kaszy jaglanej, kaszy gryczanej i sezamu to idealna baza dla lekkich kanapek: wytrawnych i słodkich. Smakują wyśmienicie z pastą jajeczną lub z awokado. Są alternatywą dla tradycyjnego pieczywa. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle naturalne, wypiekane z ziaren brązowego ryżu to klasyka wśród wafli ryżowych. Idealne dla osób, które poprzez eksperymenty w kuchni, lubią nadać swoim daniom ciekawy smak. Są doskonałe na lekkie śniadanie, jako dodatek do sałatek, ale również w formie słodkich deserów. Jest to produkt bezglutenowy.