Szukasz zdrowej alternatywy dla tradycyjnego pieczywa? Wafle Cztery Ziarna z Soczewicą to idealny wybór! Te chrupiące przekąski są bezglutenowe, pełne wartościowego białka i mają niską zawartość cukru. Świetnie sprawdzą się jako baza do kanapek lub dodatek do zup.
Ciesz się wyjątkowym smakiem i bogactwem wartości odżywczych w każdej przekąsce. Wybierz zdrowie i smak, który pokochasz!
- Bezglutenowe dla osób z nietolerancją glutenu
- Bogate w białko, wspierające Twoje mięśnie
- Niska zawartość cukru, idealna dla zdrowego stylu życia
Wafle Cztery Ziarna z Soczewicą – Twoje nowe, zdrowe pieczywo!"
Marka FITOS to nowość w portfolio firmy Kupiec – Ekstra chrupkie wafle smakowe w wygodnym opakowaniu z klipsem. Wafle kukurydziane w wersji ostrej – Chilli – to propozycja dla osób, które nie boją się wyzwań smakowych. Innowacyjna technologia produkcji wafli FITOS sprawia, że po ich spożyciu na palcach nie zostaje tłusta posypka. Dzięki temu, nasze dłonie są czyste a my możemy swobodnie grać na konsoli, komputerze, czy oglądać TV bez brudzenia przedmiotów wokół nas. FITOS to wyrazistość smaku przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, doskonała alternatywa dla konwencjonalnych i kalorycznych chipsów i chrupek. Doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej (Certyfikat Przekreślonego Kłosa) oraz wegetariańskiej (Certyfikat V-label Vegetarian).
Marka FITOS to nowość w portfolio firmy Kupiec – Ekstra chrupkie wafle smakowe w wygodnym opakowaniu z klipsem. Wafle kukurydziane – Śmietana & Cebula – są idealne dla łagodnego podniebienia. Innowacyjna technologia produkcji wafli FITOS sprawia, że po ich spożyciu na palcach nie zostaje tłusta posypka. Dzięki temu, nasze dłonie są czyste a my możemy swobodnie grać na konsoli, komputerze, czy oglądać TV bez brudzenia przedmiotów wokół nas. FITOS to wyrazistość smaku przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, doskonała alternatywa dla konwencjonalnych i kalorycznych chipsów i chrupek. Doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej (Certyfikat Przekreślonego Kłosa) oraz wegetariańskiej (Certyfikat V-label Vegetarian).
Marka FITOS to nowość w portfolio firmy Kupiec – Ekstra chrupkie wafle smakowe w wygodnym opakowaniu z klipsem. Wafle kukurydziano-ryżowe w wersji słodkiej – Toffi – pozwolą powrócić do smaków dzieciństwa. Innowacyjna technologia produkcji wafli FITOS sprawia, że po ich spożyciu na palcach nie zostaje tłusta posypka. Dzięki temu, nasze dłonie są czyste a my możemy swobodnie grać na konsoli, komputerze, czy oglądać TV bez brudzenia przedmiotów wokół nas. FITOS to wyrazistość smaku przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, doskonała alternatywa dla konwencjonalnych i kalorycznych chipsów i chrupek. Doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej (Certyfikat Przekreślonego Kłosa) oraz wegańskiej (Certyfikat V-label Vegan).
Czarnuszka nadaje waflom niepowtarzalnego, nieco orientalnego smaku. Dzięki temu wafle dobrze komponują się z tradycyjną szynką i serem, ale również z hummusem i świeżymi warzywami. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle naturalne, wypiekane z ziaren brązowego ryżu to klasyka wśród wafli ryżowych. Idealne dla osób, które poprzez eksperymenty w kuchni, lubią nadać swoim daniom ciekawy smak. Są doskonałe na lekkie śniadanie, jako dodatek do sałatek, ale również w formie słodkich deserów. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle ryżowe z solą to lekki zamiennik tradycyjnego pieczywa. Lekko słonawy posmak warto równoważyć świeżymi warzywami bogatymi w potas (np. pomidorem), twarożkiem ze świeżymi kiełkami czy delikatną pastą kanapkową na bazie kaszy jaglanej i suszonych pomidorów. Można też przygotować popcorn rozkruszając wafla na mniejsze części.
Wafle ryżowe ze słonecznikiem warto podawać z produktami bogatymi w kwasy omega-3 np. rybą, orzechami włoskimi czy pastą z olejem lnianym. Dzięki temu uzyskać można idealne proporcje pomiędzy kwasami omega-3 i omega-6, co jest niezwykle ważne dla zdrowia. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle ryżowe z dodatkiem kaszy jaglanej, kaszy gryczanej i sezamu to idealna baza dla lekkich kanapek: wytrawnych i słodkich. Smakują wyśmienicie z pastą jajeczną lub z awokado. Są alternatywą dla tradycyjnego pieczywa. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle naturalne, wypiekane z ziaren brązowego ryżu to klasyka wśród wafli ryżowych. Idealne dla osób, które poprzez eksperymenty w kuchni, lubią nadać swoim daniom ciekawy smak. Są doskonałe na lekkie śniadanie, jako dodatek do sałatek, ale również w formie słodkich deserów. Jest to produkt bezglutenowy.
Dodatek pestek dyni powoduje, że w waflu ryżowym pojawia się nowa, jeszcze bardziej chrupiąca struktura. Idealnie smakują w formie lekkiego deseru np. w połączeniu z serkiem śmietankowym, dżemem lub świeżymi owocami. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle wypiekane z ziaren brązowego ryżu i oblane mleczną czekoladą są lekką słodką przekąską do pracy lub szkoły. Są idealnym dodatkiem do sałatki ze świeżych owoców i orzechów. Jest to produkt bezglutenowy.