Korzystaj z wygody i różnorodności naszego boxu śniadaniowego, oszczędzając przy tym 10 zł w porównaniu do zakupu tych samych produktów osobno. Idealne rozwiązanie dla miłośników zdrowego odżywiania i inteligentnych zakupów!
Owsianka z owocami leśnymi to produkt stworzony zarówno dla amatorów ciepłych śniadań, ale także dla konsumentów poszukujących produktów nowoczesnych i innowacyjnych. Danie zostało wzbogacone m.in. w biotynę i cynk, które pomagają zachować zdrową skórę i włosy. Dodatek owoców liofilizowanych nadaje owsiance lekko orzeźwiający przyjemny smak. Produkt odpowiedni dla wegan.
Owsianka z kawą wzbogacona w witaminy i składniki mineralne to propozycja przede wszystkim dla osób potrzebujących zastrzyku energii, ale także dla amatorów kawy. Wyraźny kawowo-czekoladowy posmak połączony z delikatnym smakiem płatków owsianych to duet niemal idealny na lekkie śniadanie.
Danie to to także propozycja na II śniadania czy podwieczorek, kiedy to chętnie sięgamy po słodką przekąską z kawą. A może by tak zamienić ją na owsiankę?
Owsianka z owocami tropikalnymi została stworzona głównie z myślą o osobach aktywnych zarówno umysłowo, jak i fizycznie. Danie zostało wzbogacone w witaminę B12, witaminę B6, a także w niacynę i magnez. Wszystkie te składniki pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego i przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Ponadto dodatek suszonych owoców nadaje potrawie lekkości i świeżości. Produkt odpowiedni dla wegan.
Płatki ryżowe są bardzo delikatne w smaku, jednocześnie delikatne dla przewodu pokarmowego. W połączeniu z mlekiem roślinnym i bananem tworzą idealną kompozycję na śniadanie dla osoby aktywnej fizycznie. Smakują ciekawie z wytrawnymi dodatkami np. ze świeżym pomidorem, bazylią i kropelką oliwy z oliwek.
Ciepłe śniadanie i szybka przekąska oparta o płatki owsiane to dobre rozwiązanie dla osób bardzo aktywnych. Szczególnie polecana w okresie chłodnych poranków, ale także idealne jako pożywna przekąska w pracy, szkole czy w górskim schronisku. Można ją łączyć z dodatkiem świeżych owoców, aby jeszcze bardziej podbić smak dania i jego zdrowotność.
Składniki: Płatki owsiane 72%, mleko odtłuszczone w proszku , cukier, suszone jabłko z cynamonem 5,6%(jabłko 93% cynamon 3% koncentrat z soku jabłka , koncentrat z soku cytryny), cynamon 1%, aromat naturalny.
Ciepłe śniadanie i szybka przekąska oparta o płatki owsiane to dobre rozwiązanie dla osób bardzo aktywnych. Szczególnie polecana w okresie chłodnych poranków, ale także idealne jako pożywna przekąska w pracy, szkole czy w górskim schronisku. Można ją łączyć z dodatkiem świeżych owoców, aby jeszcze bardziej podbić smak dania i jego zdrowotność.
Ciepłe śniadanie i szybka przekąska oparta o płatki owsiane to dobre rozwiązanie dla osób bardzo aktywnych. Szczególnie polecana w okresie chłodnych poranków, ale także idealne jako pożywna przekąska w pracy, szkole czy w górskim schronisku. Można ją łączyć z dodatkiem świeżych owoców, aby jeszcze bardziej podbić smak dania i jego zdrowotność.
Ciepłe śniadanie i szybka przekąska oparta o płatki owsiane to dobre rozwiązanie dla osób bardzo aktywnych. Szczególnie polecana w okresie chłodnych poranków, ale także idealne jako pożywna przekąska w pracy, szkole czy w górskim schronisku. Można ją łączyć z dodatkiem świeżych owoców, aby jeszcze bardziej podbić smak dania i jego zdrowotność.
Ciepłe śniadanie i szybka przekąska oparta o płatki owsiane to dobre rozwiązanie dla osób bardzo aktywnych. Szczególnie polecana w okresie chłodnych poranków, ale także idealne jako pożywna przekąska w pracy, szkole czy w górskim schronisku. Można ją łączyć z dodatkiem świeżych owoców, aby jeszcze bardziej podbić smak dania i jego zdrowotność.
Otręby owsiane są źródłem błonnika pokarmowego. Dlatego też powinno się je często wykorzystywać jako dodatek do wielu codziennych dań np. do jogurtów (szczególnie tych owocowych), do wypieków, do ciasta naleśnikowego (szczególnie tych podawanych z dżemem czy kremem czekoladowym), sałatek itp. Dzięki nim wiele potraw będzie lepszym źródłem błonnika pokarmowego, który spowolni wzrost stężenia cukru we krwi po posiłku.
Otręby pszenne są źródłem błonnika pokarmowego. Dlatego też powinno się je często wykorzystywać jako dodatek do wielu codziennych dań np. do jogurtów, do wypieków, do ciasta naleśnikowego, sałatek itd. Dzięki nim wiele potraw będzie lepszym źródłem błonnika pokarmowego, który poprawi efektywność pracy przewodu pokarmowego.