Wafle ryżowe w polewie jogurtowej o smaku OWOCE LEŚNE 60g
Odkryj wyjątkowy smak naszych wafli ryżowych z polewą jogurtową o smaku owoców leśnych! Idealna przekąska na każdą chwilę – chrupiąca i delikatna, przeniesie Cię w nowy wymiar słodkości. Połączenie lekkich wafli ryżowych z aksamitną jogurtową polewą to doskonały sposób na relaks.
Składniki: polewa jogurtowa 53% [cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z pestki palmy, palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku (z mleka) 9,3%, emulgator (lecytyna (z soi)), żywność barwiąca (marchew, hibiskus), aromat], ryż brązowy 28%, ryż biały 19%.
- 6149
- Wafle
Realizacja zamówienia 24 h
DARMOWA DOSTAWA dla zam. powyżej 99 zł
14 DNI na zwrot zamówienia
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1972 kJ 470 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany (g) | 68 g |
Cukry (g) | 28 g |
Błonnik (g) | 1,5 g |
Białko (g) | 7,9 g |
Sól (g) | 0,14 g |
Produkt nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie.
Product Details
Specyficzne kody
Podobne produkty
Wafle ryżowe z czekoladą deserową 60g
Połączenie chrupiącego wafla z czekoladą deserową to doskonała alternatywa na "coś" słodkiego. Jeden wafel oblany czekoladą to jedynie 71 kcal. Warto pamiętać, że słodycze najlepiej jest spożyć zaraz po posiłku obfitującym w pełnoziarniste produkty zbożowe i warzywa. Dzięki temu stężenie cukru we krwi będzie rosło wolniej. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle ryżowe naturalne 120g
Wafle naturalne, wypiekane z ziaren brązowego ryżu to klasyka wśród wafli ryżowych. Idealne dla osób, które poprzez eksperymenty w kuchni, lubią nadać swoim daniom ciekawy smak. Są doskonałe na lekkie śniadanie, jako dodatek do sałatek, ale również w formie słodkich deserów. Jest to produkt bezglutenowy.
Składniki: Ryż brązowy 100%
Produkt może zawierać sezam.
Wafle ryżowe z solą 120g
Wafle ryżowe z solą to lekki zamiennik tradycyjnego pieczywa. Lekko słonawy posmak warto równoważyć świeżymi warzywami bogatymi w potas (np. pomidorem), twarożkiem ze świeżymi kiełkami czy delikatną pastą kanapkową na bazie kaszy jaglanej i suszonych pomidorów. Można też przygotować popcorn rozkruszając wafla na mniejsze części.
Składniki: Ryż brązowy, sól morska 1%.
Produkt może zawierać sezam.
Wafle ryżowe ze słonecznikiem SLIM 90g
Wafle ryżowe ze słonecznikiem warto podawać z produktami bogatymi w kwasy omega-3 np. rybą, orzechami włoskimi czy pastą z olejem lnianym. Dzięki temu uzyskać można idealne proporcje pomiędzy kwasami omega-3 i omega-6, co jest niezwykle ważne dla zdrowia. Jest to produkt bezglutenowy.
Składniki: Ryż brązowy, słonecznik 5%, sól.
Produkt może zawierać sezam.
Wafle ryżowe wieloziarniste SLIM 90g
Wafle ryżowe z dodatkiem kaszy jaglanej, kaszy gryczanej i sezamu to idealna baza dla lekkich kanapek: wytrawnych i słodkich. Smakują wyśmienicie z pastą jajeczną lub z awokado. Są alternatywą dla tradycyjnego pieczywa. Jest to produkt bezglutenowy.
Składniki: Ryż brązowy,kasza gryczana biała 2%,kukurydza 2%,kasza jaglana 1%, sól.
Wafle ryżowe z pestkami dyni SLIM 90g
Dodatek pestek dyni powoduje, że w waflu ryżowym pojawia się nowa, jeszcze bardziej chrupiąca struktura. Idealnie smakują w formie lekkiego deseru np. w połączeniu z serkiem śmietankowym, dżemem lub świeżymi owocami. Jest to produkt bezglutenowy.
Składniki: Ryż brązowy,pestki dyni 5%, sól.
Produkt może zawierać sezam.
Wafle kukurydziane z solą morską (folia) 105g
Wafle kukurydziane z solą morską mają prosty skład, dobry smak i niewielką ilość tłuszczu w produkcie oraz wysoką zawartość błonnika - to ważne atuty. Wafle z solą są też ciekawą przekąską dla osób aktywnych fizycznie, a także wszystkich tych, którzy narażeni są na zwiększoną utratę elektrolitów. Jest to produkt bezglutenowy.
Składniki: Kukurydza pełnoziarnista 51% grys kukurydziany ,sól morska 0,5 %.
Produkt może zawierać sezam.
Wafle ryżowe z czekoladą deserową 30g
Połączenie chrupiącego wafla z czekoladą deserową to doskonała alternatywa na "coś" słodkiego. Jeden wafel oblany czekoladą to jedynie 71 kcal. Warto pamiętać, że słodycze najlepiej jest spożyć zaraz po posiłku obfitującym w pełnoziarniste produkty zbożowe i warzywa. Dzięki temu stężenie cukru we krwi będzie rosło wolniej. Jest to produkt bezglutenowy.
Polecane produkty
Wafle ryżowe z czekoladą mleczną 60g
Wafle wypiekane z ziaren brązowego ryżu i oblane mleczną czekoladą są lekką słodką przekąską do pracy lub szkoły. Są idealnym dodatkiem do sałatki ze świeżych owoców i orzechów. Jest to produkt bezglutenowy.
Wafle ryżowe z czekoladą deserową 60g
Połączenie chrupiącego wafla z czekoladą deserową to doskonała alternatywa na "coś" słodkiego. Jeden wafel oblany czekoladą to jedynie 71 kcal. Warto pamiętać, że słodycze najlepiej jest spożyć zaraz po posiłku obfitującym w pełnoziarniste produkty zbożowe i warzywa. Dzięki temu stężenie cukru we krwi będzie rosło wolniej. Jest to produkt bezglutenowy.
Ryż do risotto (kartonik) 300g
Ryż do risotto to prawdziwy klasyk. Warto łączyć go ze świeżymi, delikatnymi w smaku warzywami np. zielonym groszkiem, szparagami, pomidorami. Smakuje także bardzo dobrze z grzybami i natką pietruszki. Dzięki temu danie jest źródłem nie tylko węglowodanów, ale także błonnika i witaminy C.
Składniki: Ryż do risotto arborio
Produkt może zawierać gluten.
Kasza gryczana biała (kartonik) 4x100g
Kasza gryczana biała to doskonały dodatek do gulaszów – zarówno mięsnych, jak i warzywnych. Delikatny smak kaszy podkreśla inne składniki dania. Jest to także świetny składnik farszu dla pierogów czy naleśników i krokietów. Gulasze warzywne podane na kaszy gryczanej to bardzo dobre źródło błonnika pokarmowego, który jest niezwykle ważny dla prawidłowej pracy układu trawiennego.
Składniki: Kasza Gryczana Biała.
Kasza manna (folia) 400g
Produkt otrzymywany z przemiału oczyszczonego ziarna pszenicy. Występuje w postaci drobnych ziarenek barwy białej lub kremowej. Zawiera wiele składników mineralnych niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Posiada dużą wartość odżywczą, dlatego też stanowi podstawowy produkt w żywieniu niemowląt. Jest łatwa i szybka w przyrządzaniu, można sporządzać z niej kleiki podawane cierpiącym na choroby przewodu pokarmowego, wątroby, dróg żółciowych, nerek oraz rekonwalescentom po operacjach.
Skład: Kasza manna (z pszenicy) 100%