Bułka tarta (folia) 400g
Bułka tarta jest produktem otrzymanym przez rozdrobnienie specjalnie wypieczonego, a następnie wysuszonego pieczywa pszennego. Bułka tarta stanowi jeden z kluczowych składników w polskiej kuchni. Jest wykorzystywana do panierowania mięs, warzyw czy serów. Warto wiedzieć, że dodanie do niej kompozycji ziół sprawi, że danie nabierze charakteru i nowego smaku.
- 4502
- Produkty sypkie
Realizacja zamówienia 24 h
DARMOWA DOSTAWA dla zam. powyżej 99 zł
14 DNI na zwrot zamówienia
Wartość odżywcza |
100 g |
Wartość energetyczna |
366 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,9 g 0,3 g |
Węglowodany w tym: -cukry |
77,6 g 0,02 g
|
Błonnik |
6,1 g |
Białko |
|
Sól |
1,3 g |
Product Details
Składniki produktu
- Pokaż mi
- bułka tarta