Poczuj smak tropików w każdej chrupiącej przekąsce! Wafle ryżowe z polewą jogurtową o smaku mango to idealne połączenie lekkiej, chrupiącej przyjemności i orzeźwiającego, egzotycznego smaku. Doskonała propozycja na szybką przekąskę, która zaspokoi Twoje pragnienie czegoś pysznego i naturalnego. Idealne na każdą porę dnia!
Składniki: polewa jogurtowa 53% [cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z pestki palmy, palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku (z mleka) 8,2%, emulgator (lecytyna (z soi)), żywność barwiąca (olej z papryki), aromat], ryż brązowy 28%, ryż biały 19%.
Zachwyć się wyjątkowym smakiem wafli ryżowych z polewą jogurtową – idealną przekąską dla każdego, kto szuka połączenia tradycyjnego jogurtu i przyjemności! Chrupiące wafle pokryte jogurtową polewą to doskonały wybór na szybką i lekką przekąskę. Naturalne składniki, bez sztucznych dodatków – to prawdziwa przyjemność bez wyrzutów sumienia! Spróbuj już teraz i przekonaj się, jak smakuje przyjemność!
Składniki: polewa jogurtowa (53%)[cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z pestki palmy, palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku (z mleka) 8,2%, emulgator (lecytyny z (soi))], ryż brązowy (28%), ryż biały 19%
Odkryj wyjątkowy smak naszych wafli ryżowych z polewą jogurtową o smaku owoców leśnych! Idealna przekąska na każdą chwilę – chrupiąca i delikatna, przeniesie Cię w nowy wymiar słodkości. Połączenie lekkich wafli ryżowych z aksamitną jogurtową polewą to doskonały sposób na relaks.
Składniki: polewa jogurtowa 53% [cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z pestki palmy, palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku (z mleka) 9,3%, emulgator (lecytyna (z soi)), żywność barwiąca (marchew, hibiskus), aromat], ryż brązowy 28%, ryż biały 19%.
Połączenie jęczmienia i gryki to doskonały pomysł, aby jeszcze bardziej urozmaicić codzienny jadłospis. Mieszanka intensywnej w smaku kaszy gryczanej i grubej kaszy pęczak to dobre rozwiązanie dla tych, którzy cenią sobie wygodę i szybkość przygotowania zdrowych potraw będących źródłem nie tylko doskonałego smaku, ale także ważnego dla zdrowia błonnika pokarmowego.
Połączenie jęczmienia i gryki to doskonały pomysł, aby jeszcze bardziej urozmaicić codzienny jadłospis. Gotując jeden woreczek uzyskujesz na raz, dwa wartościowe dodatki, które idealnie komponują się z większością wytrawnych dań typowych dla polskiej kuchni, a jednocześnie charakteryzują się wysoką zawartością błonnika.
Marka FITOS to nowość w portfolio firmy Kupiec – Ekstra chrupkie wafle smakowe w wygodnym opakowaniu z klipsem. Wafle kukurydziane w wersji ostrej – Chilli – to propozycja dla osób, które nie boją się wyzwań smakowych. Innowacyjna technologia produkcji wafli FITOS sprawia, że po ich spożyciu na palcach nie zostaje tłusta posypka. Dzięki temu, nasze dłonie są czyste a my możemy swobodnie grać na konsoli, komputerze, czy oglądać TV bez brudzenia przedmiotów wokół nas. FITOS to wyrazistość smaku przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, doskonała alternatywa dla konwencjonalnych i kalorycznych chipsów i chrupek. Doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej (Certyfikat Przekreślonego Kłosa) oraz wegetariańskiej (Certyfikat V-label Vegetarian).
Marka FITOS to nowość w portfolio firmy Kupiec – Ekstra chrupkie wafle smakowe w wygodnym opakowaniu z klipsem. Wafle kukurydziane – Śmietana & Cebula – są idealne dla łagodnego podniebienia. Innowacyjna technologia produkcji wafli FITOS sprawia, że po ich spożyciu na palcach nie zostaje tłusta posypka. Dzięki temu, nasze dłonie są czyste a my możemy swobodnie grać na konsoli, komputerze, czy oglądać TV bez brudzenia przedmiotów wokół nas. FITOS to wyrazistość smaku przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, doskonała alternatywa dla konwencjonalnych i kalorycznych chipsów i chrupek. Doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej (Certyfikat Przekreślonego Kłosa) oraz wegetariańskiej (Certyfikat V-label Vegetarian).
Marka FITOS to nowość w portfolio firmy Kupiec – Ekstra chrupkie wafle smakowe w wygodnym opakowaniu z klipsem. Wafle kukurydziano-ryżowe w wersji słodkiej – Toffi – pozwolą powrócić do smaków dzieciństwa. Innowacyjna technologia produkcji wafli FITOS sprawia, że po ich spożyciu na palcach nie zostaje tłusta posypka. Dzięki temu, nasze dłonie są czyste a my możemy swobodnie grać na konsoli, komputerze, czy oglądać TV bez brudzenia przedmiotów wokół nas. FITOS to wyrazistość smaku przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, doskonała alternatywa dla konwencjonalnych i kalorycznych chipsów i chrupek. Doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej (Certyfikat Przekreślonego Kłosa) oraz wegańskiej (Certyfikat V-label Vegan).
Ryż basmati jest idealną bazą szczególnie do dań kuchni indyjskiej. Warto do niego dodać soczewicę lub fasolę, dzięki czemu danie będzie też źródłem białka. Bardzo dobrze smakuje także w słodkiej wersji np.: ryż z duszonym jabłkiem czy sosem truskawkowym.
Ryż brązowy, pełnoziarnisty, a więc niskoprzetworzony. Nadaje się idealnie dla osób, które dbają o linię. W połączeniu ze świeżymi warzywami będzie stanowił pożywny, ale lekki lunch będzie źródłem zdrowych węglowodanów. Sprawdzi się także do zapiekanek, faszerowania warzyw oraz do zup. Ryż ten jest dobrą baza do deserów, które mogą stać się zdrową alternatywą do typowych ciast i ciasteczek.
Kasza manna otrzymywana jest z pszenicy. Podana tradycyjnie na mleku, to ulubione danie z dzieciństwa. Warto do niej podać świeże owoce, orzechy, różnego rodzaju nasiona. Dzięki temu stanie się daniem bogatym nie tylko w wapń, ale także w witaminę C, magnez oraz będzie źródłem błonnika pokarmowego. Manna jest także świetną bazą do ciast i deserów.