Podpłomyki a’la gofer

Ilość  porcji: 2-3 porcje

Czas przygotowania : 10 minut

Składniki:

  • 1 opakowanie podpłomyków Kupiec
  • 1 jogurtu greckiego
  • 1 łyżka płynnego miodu
  • 400 g jagód, borówek lub malin
No Reviews

Przygotowanie

1.

Jogurt grecki przełożyć na drobne sito lub sitko wyłożone gazą

Mark as complete
2.

Odstawić na 30 minut, aby odciekł nadmiar wody i powstał gęsty krem

Mark as complete
3.

Wymieszać go z miodem oraz połową owoców

Mark as complete
4.

Smarować podpłomyki a wierzch posypać owocami

Mark as complete
5.

Podawać niezwłocznie po przygotowaniu aby podpłomyki były chrupiące.

Mark as complete

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user easymealstheme6.